Novosti

NOVI TOYOTA/BT VISOKOPODIZNI PALETAR/LITIJ-IONSKA BATERIJA

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novog člana Toyota porodice stackera – BT TYRO STACKER -  novi električni visokopodizni paletar.

Kompaktni dizajn idealan je za laganu primjenu u ograničenim prostorima kao što su maloprodaja, trgovine i skladišta, i posebno za liftove i mezanin spratove, kao i za utovar / istovar kamiona.

 

BT TYRO je ergonomski dizajniran kojim se može upravljati bez poteškoća zahvaljujući ručki koja omogućuje lagano upravljanje u vertikalnom položaju.

 

Ovaj viljuškar dolazi s litij-ionskom baterijom bez održavanja, kojom se brzim i prikladnim punjenjem ( cca 2,5 h ) osigurava visoka dostupnost i fleksibilnost.

 

Litij-ionska tehnologija za energetsku učinkovitost koja omogućuje kombinaciju dvije karakteristike u jednoj, a to su:

 

  • pogon električnog paletnog viljuškara
  • fleksibilnost ručnog paletnog viljuškara.

 

BT Tyro može nositi terete do 1 t i dizati na visinu 2,9 ili 3,6 m. LED displej sa indikatorom pražnjenja baterije, smanjena brzina pri skretanju, režim spore vožnje /Turtle speed mode, mogućnost upravljanja sa ručkom u vertikalnom položaju dolaze kao standarna oprema na novom BT Tyro stackeru.

 

BT TYRO SHE100  možete kupiti po promotivnoj cijeni od 9500,00 KM + PDV za visinu dizanja 2,9 m ili cijena 9900,00 KM + PDV za paletar koji diže na visinu 3,6 m.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 033 425 200 ili na email: office@ednil.ba